Belgrade Nudists, Serbia - Beograds

Cilj ove grupe je da okupi sve nudiste iz Beograda, kao i one koji posecuju srpsku prestonicu i rado odlaze na nudisticku plazu na Adi Ciganliji. Pisite svoja iskustva i preporuke za lepe nudisticke plaze sirom Balkana i popularnih letovalista. Javite ako znate za neku divlju plazu u Srbiji.

Prole godine sam sredinom jula iao u Njivice, mesto pored Herceg Novog i bio na tamonjoj plai. Hteo bih da ponovim to divno iskustvo. Meni i prijatelju iz Lazarevca porebni su kontakti sa iskrenim nudistkinjama da bismo realizovali ovo putovanje i boravak u porodinoj kui. Smetaj, dakle, imamo, trae se dve ozbiljne devojke za odlazak na plau. Egzibicionisti i arlatani iskljueni, ostalo ENSKO drutvo dolazi u obzir, javite se preko ovog sajta pa emo dalje dogovoriti...
Sale Novosaanin

This topic was edited
RE: poziv

Prole godine sam sredinom jula iao u Njivice, mesto pored Herceg Novog i bio na tamonjoj plai. Hteo bih da ponovim to divno iskustvo. Meni i prijatelju iz Lazarevca porebni su kontakti sa iskrenim nudistkinjama da bismo realizovali ovo putovanje i boravak u porodinoj kui. Smetaj, dakle, imamo, trae se dve ozbiljne devojke za odlazak na plau. Egzibicionisti i arlatani iskljueni, ostalo ENSKO drutvo dolazi u obzir, javite se preko ovog sajta pa emo dalje dogovoriti...Sale NovosaaninDrago mi je da ova grupa malo pokazuje znake aktivnosti, zato smo i tu... Devojke, pruza vam se poziv za nudiranje na moru, pa ako ste raspolozene, upoznajte se sa Saletom, razmenite misljenja, mozda i podjete u GG. :)
Imate neke ideje, predloge, pitanja...? Pisite nam. Zelite nesto da podelite sa nama, niste sigurni da li je ispravno to sto volite da ste nagi, zelite da cujete i tudja misljenja o necemu? Pisite.

This post was edited