Homo En Bi Nudisten Nederland

Kom gezellig bij de groep als je graag in het naakte gezelschap van andere mannen bent zonder sexuele bedoelingen (Come join the group if you live in or regularly visit Holland and like the naked company of other men without sexual hopes or aspirations)

Naakt strandje in Zoetermeer

Return to Discussions

Ik ben afgelopen zomer regelmatig op het naaktstrand in Zoetermeer geweest. Ik heb daar heerlijk liggen zonnen op de kleine grasweide. Er waren ook diverse gezellige mannen. Dus heb ik ook regelmatig een praatje met hun gemaakt. Maar vanadressenuitwisselen is niets gekomen. Geeft ook niet, het was gezellig. Ik weet niet wie er van deze TrueNudist site ook regelmatig op Noord AA komt in Zoetermeer. Er waren ook twee mannen die wel elke dag het terrein heel goed schoon hielden. Ik wil ze daar nog wel voor bedanken. Ik weet helaas geen namen van hun.Groetjes Wormwiel.

This topic was edited
RE: Naakt strandje in Zoetermeer

ik ben er ook wel eens geweest na mijn werk als ik in de buurt was. is inderdaad een prettig veldje 's zomers.

This post was edited
RE: Naakt strandje in Zoetermeer

Had dit even gemist tot zover, dus vandaar mijn wat late reactie. Ik woon in Zoetermeer en kom dus ook met enige regelmaat op dit naaktstrand(je). Is inderdaad een leuk veldje. Vind zelf de Vlietlanden bij Leiden prettiger (is wat groter en het is makkelijker zwemmen als je wilt), maar als het over gezellige mannen gaat is het hier top. Als er komend voorjaar weer eens iemand heen gaat, laat maar weten! Ik ga graag mee. De mannen die het veld zo mooi schoon houden ken ik niet, maar ze verdienen een prijs wat mij betreft. Top!

This post was edited